Skip to main content

Werken bij Forzes | Voor de verandering

Jonge, ondernemende
veranderaars gezocht

Is het een goed moment om je volgende stap te zetten? Ben je op zoek naar interessante klussen rondom relevante verandering in grotere organisaties? Heb je werkervaring opgedaan als externe adviseur op het gebied van veranderen en ontwikkelen bij diverse opdrachtgevers?  

Wij zoeken jonge, ondernemende types die graag professioneel bijdragen aan veranderen en ontwikkelen van organisaties, teams en individuen. In heel diverse omgevingen en in allerlei rollen. Als adviseur, teamcoach of verandermanager, als trainer/facilitator, begeleider van een leiderschapstraject of als interimmanager. 

Mensen die toe zijn aan hun tweede of derde stap in hun professionele leven. Met een relevante opleiding op HBO- of WO-niveau en vier tot acht jaar ervaring. Veranderaars die hun ruimte zoeken én graag leren in een omgeving die veeleisend is. En leuk ook. Een omgeving die openstaat voor jouw ideeën over de manier waarop je je werkend leven wilt invullen en waar je persoonlijke ontwikkeling en de menselijke maat altijd meereizen. 

Fast lane 🏁

Je weet wat je wil
Je bent toe aan je volgende stap
Je wil kijken of het iets voor je is

Stuur een mail met een korte introductie, je telefoonnummer en een link naar je LinkedIn profiel naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij bellen je dan graag om nader kennis te maken!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ambitieus ondernemend flexibel communicatief 2e of 3e stap

Wie ben jij?

Je bent een ambitieuze professional met een sociale of bedrijfskundige studie als achtergrond. Iets zegt je dat je verder wil. Iets nieuws, meer ruimte om te ondernemen, leren en groeien. De tweede of derde stap in je loopbaan. Je hebt ervaring als externe speler in een professionele omgeving in verandering. Bijvoorbeeld als adviseur, trainer, (team-)coach of manager.

Je bent communicatief, resultaatgericht en flexibel. Je beweegt je gemakkelijk op meerdere niveaus in organisaties. Je bent ondernemend en zelfstandig, misschien zelfs wat eigenzinnig. Je bent breed georiënteerd en nieuwsgierig. Je weet je oordeel over mensen en omgevingen te parkeren. En, je bent een teamspeler.

uitdaging impact collegialiteit eigenaarschap ontwikkeling

Wat wil je?

Je wil uitdagende opdrachten. Alleen of in een team. Je werkt graag voor opdrachtgevers die een bijdrage willen leveren aan de maatschappij. De wereld een beetje mooier maken.

Je zoekt een ankerplaats waar collegialiteit en persoonlijke ontwikkeling belangrijk zijn. Een warm nest, maar geen gespreid bedje. Je wil een omgeving die oog voor je heeft, voor wie je bent en wat je te bieden hebt. Je wil gelijkwaardigheid en merken dat je bijdrage ertoe doet. Misschien wil je wel mede-eigenaar worden.

Dan ben je bij ons aan het goede adres.

advies begeleiding verandermanagement organisatieontwikkeling teamcoaching | leiderschap

Onderweg: met stevige ambities en plezier

Sinds 2013 begeleidt Forzes transformaties. Duurzame verandering van individuen, teams en organisaties. We werken voor middelgrote en grote opdrachtgevers. Vaak, maar niet per se, in het publieke domein. Ministeries, gemeenten, ziekenhuizen, woningcorporaties; dat werk.

Op dit moment o.a. voor NS, ProRail, uitvoeringsorganisaties zoals RVO, HEMA, gemeenten als Amsterdam en Rotterdam (en ook het havenbedrijf) en Den Haag, maar ook voor een kleinere plattelandsgemeente.

co-creëren strategie visie luisteren onderstroom aanpakken individuele- en teamontwikkeling

Wat we doen

Ons werk is gericht op het realiseren van verandering. Bijdragen aan tastbare en voelbare vooruitgang. Niet vanuit de zijlijn maar met de mouwen opgestroopt, tussen de mensen waar het om gaat. Op allerlei niveaus: directie, MT, staf, werkvloer, samenwerkingsverband. Visie en strategie aanscherpen, plannen helpen maken, samenwerking versterken, dialoog stimuleren, onderstroom boven water trekken, losweken wat vastzit, échte interactie organiseren, teams begeleiden, onze nek uitsteken… Vooral ook veel luisteren! Samen met de opdrachtgever op avontuur, de brug bouwen terwijl je erop loopt, met lef én respect voor iedereen. Het elastiekje op spanning, zonder dat het knapt, bij ons, bij hen, daar zijn wij van.

informeel persoonlijk ondernemend veel ruimte voor ambitie en ontwikkeling

Cultuur

We werken informeel met elkaar samen. We kennen geen formele hiërarchie. Er is natuurlijk wel verschil in ervaring en mate van eigenaarschap. Er is volop ruimte voor jouw persoonlijke belangen. We zijn open én gaan gezonde meningsverschillen niet uit de weg.

We houden van mensen en we zijn ook van écht, poten in de klei en handen uit de mouwen. We houden van lef, inlevingsvermogen, delen zonder reserve, ongedwongen, inventief, kritisch, humor en relativeren. Forzes is een club van ondernemende mensen. We houden van initiatief en geven je graag de ruimte die je nodig hebt om jezelf in de wereld te zetten op een manier die past bij jou! Qua werkomgeving, opdrachtgevers, specialisme en arbeidsvoorwaarden. Waarom? Omdat we denken dat jij dan met plezier het beste van jezelf kunt geven.

Organisatie

We zijn niet strak georganiseerd en regelen zaken pas formeel als dat nodig is. Je kantoor is waar je werk is. Thuis, onderweg, in de kroeg, bij de klant. Gegeven onze groeiplannen zijn we op zoek naar een vast honk. Vervoer kies je zelf op een manier die je past en datzelfde geldt voor technische middelen als laptop en telefoon. Als we kunnen kiezen gaan we voor duurzaam.

Werk

Je werkt voor een belangrijk deel van je tijd aan opdrachten buiten de deur. Gebaseerd op je talent, op je interesse, op je uitdaging en ja, soms ook omdat het gewoon even moet. De ene keer bij de klant in huis, de andere keer remote. 

We ontmoeten mekaar tenminste elke twee weken voor overleg en ‘werk aan de winkel’. Denk daarbij aan: interne zaken regelen, commercie, productontwikkeling en investeren in onszelf.

Waardering

Verwacht marktconform maatwerk. Een beloning die past bij je bijdrage. In uren en in kwaliteit. Niet snel rijk, wel eerlijk en oprecht. In overleg kijken we wat bij jouw leven en wensen past. Wat heb jij nodig om je werk zo goed mogelijk te kunnen doen? Mee-ondernemen? Graag! Lekker vaag dit? Kom maar op; maken we het samen concreet!

Ruimte om te ondernemen, leren en groeien

Past Forzes bij jou?

Kijk eens rond op deze site (binnenkort een nieuw gezicht). 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.