Skip to main content

Kom werken bij Forzes

Ben jij toe aan verandering?

Stuur een mail met een korte introductie, je telefoonnummer en een link naar je LinkedIn profiel naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij bellen je dan graag om nader kennis te maken!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij zoeken een verandermanager / teamcoach / consultant verandermanagement.

Is het een goed moment om je volgende stap te zetten? Ben je op zoek naar interessante klussen rondom relevante verandering in grotere organisaties? Heb je werkervaring opgedaan als externe adviseur op het gebied van veranderen en ontwikkelen bij diverse opdrachtgevers?  

Wij zoeken jonge, ondernemende types die graag professioneel bijdragen aan veranderen en ontwikkelen van organisaties, teams en individuen. In heel diverse omgevingen en in allerlei rollen.

Wie ben jij?

Je bent een ambitieuze professional met een sociale of bedrijfskundige studie als achtergrond. Iets zegt je dat je verder wil. Dat je je volgende stap wilt zetten in je nog niet al te lange professionele leven. Iets nieuws, meer ruimte om te ondernemen, leren en groeien. De tweede of derde stap in je loopbaan. Je hebt ervaring als externe speler in een professionele omgeving in verandering. Bijvoorbeeld als adviseur, teamcoach of verandermanager.

Je bent communicatief, resultaatgericht en flexibel. Je beweegt je gemakkelijk op meerdere niveaus in organisaties. Je bent ondernemend en zelfstandig, misschien zelfs wat eigenzinnig. Je bent breed georiënteerd en nieuwsgierig. Je weet je oordeel over mensen en omgevingen te parkeren. En, je bent een teamspeler.

Wat wil je?

Je wil uitdagende opdrachten. Alleen of in een team. Je werkt graag voor opdrachtgevers die een bijdrage willen leveren aan de maatschappij. De wereld een beetje mooier maken.

Je zoekt een ankerplaats waar collegialiteit en persoonlijke ontwikkeling belangrijk zijn. Een warm nest, maar geen gespreid bedje. Je wil een omgeving die oog voor je heeft, voor wie je bent en wat je te bieden hebt. Je wil gelijkwaardigheid en merken dat je bijdrage ertoe doet. Misschien wil je wel mede-eigenaar worden.

Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Wie zijn wij?

Sinds 2013 begeleidt Forzes transformaties. Duurzame verandering van individuen, teams en organisaties. We werken voor middelgrote en grote opdrachtgevers. Vaak, maar niet per se, in het publieke domein. Ministeries, gemeenten, ziekenhuizen, woningcorporaties; dat werk.

Op dit moment o.a. voor NS, ProRail, uitvoeringsorganisaties zoals RVO, HEMA, gemeenten als Amsterdam en Rotterdam (en ook het havenbedrijf) en Den Haag, maar ook voor een kleinere plattelandsgemeente.

Wat het je brengt:

 • Informeel

  We zijn niet strak georganiseerd en regelen zaken pas formeel als dat nodig is. Je kantoor is waar je werk is. Thuis, onderweg, in de kroeg, bij de klant. Gegeven onze groeiplannen zijn we op zoek naar een vast honk. Vervoer kies je zelf op een manier die je past en datzelfde geldt voor technische middelen als laptop en telefoon. Als we kunnen kiezen gaan we voor duurzaam.

 • Marktconform salaris

  Verwacht marktconform maatwerk. Een beloning die past bij je bijdrage. In uren en in kwaliteit. Niet snel rijk, wel eerlijk en oprecht. In overleg kijken we wat bij jouw leven en wensen past. Wat heb jij nodig om je werk zo goed mogelijk te kunnen doen? Mee-ondernemen? Graag! Lekker vaag dit? Kom maar op; maken we het samen concreet!

 • Werkomgeving

  Je werkt vooral buiten de deur. Gebaseerd op je talent, op je interesse, op je uitdaging en ja, soms ook omdat het gewoon even moet. De ene keer bij de klant in huis, de andere keer remote.

  We ontmoeten mekaar tenminste elke twee weken voor overleg en ‘werk aan de winkel’. Denk daarbij aan: interne zaken regelen, commercie, productontwikkeling en investeren in onszelf.

  Iets voor jou?

  Stuur een mail met een korte introductie, je telefoonnummer en een link naar je LinkedIn profiel naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij bellen je dan graag om nader kennis te maken!

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Zelf geen verandermanager?

  Ken je iemand die aan verandering toe is?

  Deel deze vacature op je socials!