Krachtig Veranderwerk, Prachtig Ontwikkelwerk

  • Forzes Academy

We kennen de beperkingen van trainigen zonder transfer naar toepassing op het werk. Het liefst verzorgen we maatwerktrajecten die interventies combineren die bijdragen aan duurzame (gedrags-)verandering op het werk.

Op twee domeinen delen we onze expertise echter ook via open inschrijving. Ook hier overleggen we graag over maximale impact op het werk .

Het eerste domein betreft de specialisatie van Frank Goijarts. Coachen bij (gedrags-) verandering. Hij schreef er meerdere boeken over. In zijn open trainingen maken de deelnemers kennis met de methoden en technieken rondom het aanboren en aanwakkeren van intrinsieke motivatie voor verandering.

Het tweede domein is dat van leiderschapsontwikkeling. Onder begeleiding van Nicole Toorenaar en Jacco Westerbeek gaan ervaren managers gedurende een jaar met hen en met elkaar op zoek naar meer diepgang en betekenis, op weg naar meer authentiek en waarde(n)vol leiderschap.  

Teaser training Motiverende Gespreksvoering

Training Resultaatgerichte dialoog | Motiverende gesprekken

Collegiale leergang Cyclisch Leiderschap

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © Forzes • Webdesign by Dai Dai DesignPrivacyverklaringAlgemene voorwaarden • Sitemap 

Disclaimer: wij hebben ons best gedaan om alle rechthebbenden met betrekking tot fotomateriaal op deze website te achterhalen. Als u denkt dat uw materiaal zonder voorafgaande toestemming is gebruikt, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..