Krachtig Veranderwerk, Prachtig Ontwikkelwerk

  • Forzes Academy

Ook Forzes kent de beperkingen van workshops en traingen die niet zijn ingebed in een doordacht traject van transfer naar toepassing op het werk. Het liefst verzorgen we maatwerktrajecten waarin we interventies combineren om die bijdragen aan duurzame (gedrags-)verandering op het werk.

Op twee domeinen delen we onze expertise echter ook via open inschrijving.

Het eerste domein is de specialisatie van Frank Goijarts. Hij schreef meerdere boeken over effectief coachen bij (gedrags-)verandering. In zijn open trainingen maken de deelnemers  - kennis met de methoden en technieken rondom het aanboren en aanwakkeren van inrtrinsieke motivatie.

Het tweede domein is dat van leiderschapsontwikkeling. Onder begeleiding van Nicole Toorenaar en Jacco Westerbeek gaan ervaren managers gedurende een jaar met hen en met elkaar op zoek naar meer diepgang en betekenis, op weg naar meer authentiek en waarde(n)vol leiderschap.  

Training Resultaatgerichte dialoog | Motiverende gesprekken

Collegiale leergang Cyclisch Leiderschap

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © 2019 • Website by Dai Dai Design • Sitemap 

Disclaimer: wij hebben ons best gedaan om alle rechthebbenden met betrekking tot fotomateriaal op deze website te achterhalen. Als u denkt dat uw materiaal zonder voorafgaande toestemming is gebruikt, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..