Krachtig Veranderwerk, Prachtig Ontwikkelwerk

18-06-2019 Wat je van ver haalt is lekker

ATD afterparty: heet nieuws over talentontwikkeling rechtstreeks vanuit de USA

Van 19 tot 22 mei is "onze" Evert Pruis names Forzes op de ATD conferentie. Als spreker, maar ook als leergierig netwerker en kennismakelaar. Samen met Ria van Dinteren en NVO2 blikken we op 18 juni vanaf 16:00 terug op de conferentie in Washington. Wat is "hot" wat "not"? Wat zijn de laatste inzichten, tips en trics? Hoe werd er gereageerd op hun verhalen? Wat zijn de laatste roddels... Kortom, voor elk wat wils.

Nadere informatie volgt snel  

Netwerken

We sluiten de avond af met een borrel en bbq zodat er weer volopgelegenheid is om nader of hernieuwd met elkaar kennis te maken en om van gedachten te wisselen. Om ongeveer 21.00 uur ronden we af en gaan, verrijkt met nieuwe inzichten en contacten huiswaarts.

De investering voor deze bijeenkomst bedraagt € 95,- (excl. BTW en administratiekosten).

Inschrijven kan tot en met 10 juni. Ken je iemand die mogelijk ook geïnteresseerd is in deelname? Deel dan dit bericht. Kun je zelf niet, dan ontmoeten we je graag op een volgende bijeenkomst.

Hartelijke groet,

Mede namens Dia van Dinteren en NVO2,

Onno Borkes, Gerline Douwes, Erica Gasseling, Frank Goijarts, Sander Kamp, Frank Mekel, Evert Pruis, Thelma Sweijen, Jolanda Weiland en Jacco Westerbeek 

Registreer vanaf 1 mei via de aanmeldknop:

Ken je iemand die mogelijk ook geïnteresseerd is in deelname? Deel dan deze pagina.

Forzes Open Netwerkbijeenkomst

Datum: 18 juni 2019
Tijd: van 16.00 tot 20.00 uur
Kosten: € 95,- (exclusief btw)

Locatie:
Nog niet bekend

10000+
professionals

400+
sprekers

300+
sessies

400+
exposanten

Copyright © 2019 • Website by Dai Dai Design • Sitemap 

Disclaimer: wij hebben ons best gedaan om alle rechthebbenden met betrekking tot fotomateriaal op deze website te achterhalen. Als u denkt dat uw materiaal zonder voorafgaande toestemming is gebruikt, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..