Krachtig Veranderwerk, Prachtig Ontwikkelwerk

05-11-2019 Verandert veranderen?

De mythes (evidence based ;-) ontzenuwd

Afterparty ATD op 18-06-2019 - Wat je van ver haalt is lekker!

“70% van alle verandertrajecten mislukt”
“Zonder gevoel van urgentie veranderen mensen niet"
“Weerstand is schadelijk voor het slagen van een verandering”

Yadayada. We hebben het allemaal al eens gehoord. Of misschien zelf wel eens geschreven of gezegd! Maar klopt het eigenlijk wel? Of zijn dit soort uitspraken zó gemeengoed geworden, dat je – misschien terecht – kunt denken dat er niets nieuws meer onder de zon is?

Is veranderen veranderd? Of zitten we middenin de verandering van veranderen? Misschien wel beiden. Op dinsdag 5 november plaatsen we, tijdens onze Open Netwerk Bijeenkomst, veranderen in een ander licht. Met het recente boek van Ten Have et al.* in de ene hand en in de andere hand ons eigen vakmanschap. We blazen, evidence based, een paar heilige huisjes omver en we zetten samen een paar frisse inzichten in de etalage.

Ben je benieuwd naar de inzichten van onze veranderbegeleiders en die van collegae vakgenoten? Zie je ernaar uit je vakmanschap te delen? Wil je ook met inzichten naar huis waar je dag daarop iets mee kunt? Weet je dan welkom op onze eerstvolgende Open Netwerkbijeenkomst.

We ontvangen je graag op een locatie waaraan je je op kunt laden, met een drankje en een (walking) dinner om je netwerk te versterken. Om ongeveer 21.00 uur ronden we af en gaan we, verrijkt met nieuwe inzichten en ontmoetingen huiswaarts.

Inschrijven kan tot en met 28 oktober. Ken je iemand die ook geïnteresseerd is in deelname? Deel dan dit bericht. Kun je zelf niet, dan ontmoeten we je graag op een volgende bijeenkomst.

Hartelijke groet,

Onno Borkes, Frank Goijarts, Sander Kamp, Evert Pruis, Thelma Sweijen, Jacco Westerbeek en Jolanda Weiland

*Ten Have, Huijsmans, Otto en Ten Have: verandermanagement veranderd, 18 populaire veranderideeën getoetst

Registreer via de aanmeldknop:

Ken je iemand die mogelijk ook geïnteresseerd is in deelname? Deel dan deze pagina.

Forzes Open Netwerkbijeenkomst

Datum: 5 november 2019
Ontvangst: 16.00 uur
Programma: 16.30 - 21.00 uur
Kosten: € 95,- (exclusief btw)

Locatie:
Kasteel Hoekelum
Edeseweg 124
6721 KE Bennekom


Copyright © 2019 • Website by Dai Dai Design • Sitemap 

Disclaimer: wij hebben ons best gedaan om alle rechthebbenden met betrekking tot fotomateriaal op deze website te achterhalen. Als u denkt dat uw materiaal zonder voorafgaande toestemming is gebruikt, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..