Forzes is een netwerk waarin zelfstandig professionals samenwerken op het gebied van Veranderen & Ontwikkelen

Netwerk van zelfstandig professionals

Forzes is een netwerk waarin zelfstandig professionals samenwerken op het gebied van Veranderen & Ontwikkelen. De professionals van Forzes, allen met ruime ervaring, houden elkaar scherp door samen te werken, te leren en te delen. Niet alleen onderling, maar bij voorkeur ook samen met klanten.

We presenteren ons aan de markt onder één label waardoor we herkenbaar zijn en ook de grotere opdrachten kunnen uitvoeren. Met kwaliteit en passie. Flexibel en tegen interessante voorwaarden omdat we geen overhead hebben. We kunnen ons focussen op het leveren van toegevoegde waarde. Dat is aantrekkelijk voor onze opdrachtgevers én voor onszelf.

Zelfstandigheid in verbondenheid

Zo geven we vorm aan onze verbinding:

  • We organiseren maandelijkse bijeenkomsten waarin we werken aan het merk, commerciële kansen bespreken en uitwerken, professionaliseren, sparren over actuele vraagstukken, etc. Waarin we halen en brengen. Jaarlijks staan vijf van die bijeenkomsten open voor onze relaties, zowel voor onze klanten als voor bevriende professionals.
  • We betrekken elkaar bij opdrachten en voeren ze waar nodig en mogelijk samen uit. We werken daarbij samen volgens de regelgeving van de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelatie (DBA), zoals deze op 1 mei 2017 van kracht wordt.
  • We maken elkaar attent op vragen uit de markt en zetten het gezamenlijke netwerk in om het contact met de opdrachtgever te vergemakkelijken.
  • We werken samen aan offertes en aanbestedingen.
  • We verzorgen marketingactiviteiten waarin je je eigen netwerk en specialismen kunt inbrengen.
  • Je krijgt een plek op de website met je persoonlijke profiel, met de mogelijkheid om te bloggen en om je aanbod als product of dienst te presenteren.
  • Je kunt gebruik maken van gezamenlijk ontwikkelde producten zoals de Forzes teamscan
  • Je krijgt een kaartje en Forzes e-mailadres.
  • Je krijgt toegang tot de gedeelde Dropbox map met alles wat we te delen hebben (en dat doen we met veel plezier).

Interesse?

Ben je een zelfstandig professional in ons vakgebied én ben je je aan het oriënteren op het samenwerken in een netwerk? Neem dan gerust contact met ons op via de algemene Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We komen graag met je in gesprek!

Volg ons