Forzes Open Netwerk Bijeenkomst 12-09-2016

Forzes Open Netwerk Bijeenkomst 12-09-2016

Lean, Six Sigma, Agile, Scrum: waardevolle verandertools, of oude wijn in nieuwe zakken? Dat is de centrale vraag tijdens de Forzes | Open Netwerk Bijeenkomst op 12 september.


Maandag 12 september 2016 van 16:30 tot 20:00

Restaurant Vlaar
Noordereinde 129
1243 JL 's-Graveland
Nederland


Het lijkt alsof iedere organisatie zijn werkwijze aan het transformeren is, alsof ze Toyota zijn. Van ING tot de luchtmacht: het lijkt alsof Lean, Six Sigma, Agile en Scrum breed toepasbare wonderpillen zijn. Op deze bijeenkomst vragen we ons af of de hype gegrond is. Zijn de beloftes hol of kennen we plekken waar mensen ze waarmaken? Hollen we van verbeterpunt naar verbeterpunt of weten we ze te gebruiken om tegelijkertijd meer bezieling in ons werk te krijgen?

Rondom deze vragen nodigen we je van harte uit voor een pittige inleiding, gevolgd door een dialoog met diepgang. We ontvangen je aan het eind van de middag met een drankje en een snack, en na het inhoudelijke programma sluiten we de avond af met een goed verzorgd (walking-)diner en ruime gelegenheid om bij te praten en te netwerken.

De inleiders van 12 september koppelen de werelden van theorie en weerbarstige praktijk, leverancier en opdrachtgever, extern en intern.

Mirjam Gerritsen senior expert consultant management development en trendwatcher bij ING

Mirjam Gerritsen senior expert consultant management development en trendwatcher bij ING

Als MD expert maakt en ontwerpt zij programma’s voor managers die gaan over duurzame inzetbaarheid, zelfbewustzijn en impact. Het ontwikkelen van mensen is haar grote passie! Als trendwatcher helpt zij organisaties toekomstproof te worden op thema’s als leren en management. Dit doet zij door een bepaalde mindset te doorbreken en zij gebruikt hiervoor prikkelende beelden en uitdagende stellingen.
Peter van Winkel innovatie-adviseur Koninklijke Luchtmacht Logistiek Centrum Woensdrecht

Peter van Winkel innovatie-adviseur Koninklijke Luchtmacht Logistiek Centrum Woensdrecht

Binnen de afdeling Program Management loopt een traject dat zich richt op een wendbare organisatie waarin mensen vooruitgang boeken op basis van samenwerken vanuit vertrouwen in zichzelf, hun collega's en hun omgeving. Als innovatie-adviseur introduceerde Peter Agile en Scrum in een traditioneel hiërarchische en bureaucratisch omgeving. Ook wist hij bij het management aandacht voor de invloed van de onderstroom. Hij combineerde diverse tools tot een uiterst werkbaar en toegankelijk geheel. Waar liep hij tegenaan? Wat zijn zijn lessen van de afgelopen 3 jaar?

We vragen een tegemoetkoming in de kosten van EUR 95,- (excl. 21% BTW).

Voor vragen en registratie: neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Inschrijven kan tot 11 september. Er zijn nog beperkt plaatsen.

Save the date:

De volgende bijeenkomst is op 14 november en gaat over ‘Leren in de 22e eeuw’ Keysprekers zijn: William de Kaste, coördinator van de bachelors Opleidingskunde en Education in the Human Resource Development Field aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen en Jos Arets, directeur van het 70-20-10 Institute en auteur van ‘702010: naar 100% performance’.

Volg ons