Vechten of vlooien: zoöloog Eric de Blok over natuurlijk samenwerken

08-01-2017 Vechten of vlooien: zoöloog Eric de Blok over natuurlijk samenwerken


Maandag 8 januari 2018 van 16.30 tot 20.00 uur

Kasteel Hoekelum
Edeseweg 124
6721 KE Bennekom


Niemand kan meer iets alleen. Vraagstukken in de maatschappij en behoeften in de markt zijn toenemend complex. Meerdere stakeholders , uiteenlopende belangen. Het gevolg is dat we naarstig op zoek gaan naar het zoeken en verbinden van kwaliteiten van individuen of organisaties om die vraagstukken op te kunnen lossen en die behoeften te kunnen bevredigen. Het gevolg: samenwerking in allerlei verschijningsvormen: teams, co-operaties, netwerkorganisaties, allianties, ketensamenwerking, etc. etc.

En waar samen gehakt wordt, vallen spaanders. Sommige samenwerkingen verlopen heel natuurlijk en zonder wanklank. Maar in de meeste gevallen verloopt samenwerking niet zonder slag of stoot. Als Forzes zien we daarvan voorbeelden bij onze opdrachtgevers. En we zien het ook in onze eigen netwerkorganisatie. Onze observaties in het klantveld en in onze eigen club legden we voor aan zoöloog en organisatieadviseur Eric de Blok en we vroegen hem om ons te schetsen hoe 3,9 miljard jaar succesvol samenwerken in de natuur er uit ziet. En wat we daarvan kunnen leren.

Zoöloog Eric de Blok spreekt tijdens de Forzes Open Netwerkbijeenkomst

Eric de Blok, zoöloog en organisatieadviseur

Eric geeft ons antwoord tijdens de Forzes | Open Netwerk Bijeenkomst van 8 januari 2018. Als je ook benieuwd bent naar de onderliggende principes van het natuurlijk samenwerken, de vertaling naar jouw eigen samenwerkingsverbanden én je vindt het leuk om met ons te toasten op het nieuwe jaar, meld je dan aan.

Netwerken

Na afloop van het inhoudelijke programma toasten we graag met je op een samenwerkingsgericht 2018. We sluiten de avond af met een ‘walking dinner’ zodat ieder gelegenheid heeft nader met elkaar kennis te maken en van gedachten te wisselen én om daarna met een gevulde maag weer huiswaarts te keren.

De investering voor deze bijeenkomst bedraagt € 95,- (excl. BTW en administratiekosten).

Inschrijven kan tot 5 januari. Ken je iemand die mogelijk ook geïnteresseerd is in deelname? Deel dan dit bericht. Kun je zelf niet, dan graag tot de volgende bijeenkomst.

We hopen dat je komt!

Hartelijke groet,

Frank Goijarts, Sander Kamp, Marcel van der Pol, Evert Pruis, Jolanda Weiland, Jacco Westerbeek, Marnix Holleman, Margo van Eijck en Martin Wiersma

Registreer via de aanmeldknop:

aanmelden

 

Volg ons