Skip to main content

Verbonden blijven, juist nu!

Snel schakelen en hiermee zorgen voor continuïteit in crisis? Het goede nieuws is dat Forzes meer dan 35 jaar ervaring heeft met het toepassen van ICT als hulpmiddel bij ontwikkelen en veranderen. 

Alle maten hebben ooit gewerkt bij het illustere automatiseringsbedrijf BSO. Ja, van Eckhart Wintzen, zijn tijd ver vooruit en bekend van zijn onorthodoxe kijk op organiseren. Ze werkten bij een werkmaatschappij die diensten leverde op het gebied van voorlichting, opleiding, training en werkplekondersteuning met behulp van ICT-oplossingen. Vanuit onze roots kennen we dus de beperkingen én de kracht van technologie rondom leren en veranderen. Daarmee lukt het ons om soepel te schakelen met wat opdrachtgevers juist nu nodig hebben. We proberen voorbij de hype te kijken naar oplossingen die ook stand houden als we mekaar straks weer écht vast mogen pakken. Waar mogelijk gebruiken we ook videoverbindingen om invulling te geven aan de interactie tussen coach of facilitator en deelnemers. 

Onze oplossingen

  • We flippen bestaande leertrajecten naar blended leeroplossingen. Modulaire ontwikkelkansen voor leren in en van het werk, met ondersteuning op afstand.
  • Leiders blijven we op afstand coachen over dilemma’s in hun werk. Met specifieke aandacht voor persoonlijke en zakelijke gevolgen van de crisis, het werken met virtuele teams en het omgaan met angst voor de crisis onder medewerkers.
  • Teams vertragen en analyseren hun functioneren met onze online teamscan en webinar.
  • We transformeren teamontwikkeltrajecten van enkele dagen intensief op de hei, naar extensief online en in het werk. Met een steviger accent op individuele zelfreflectie door teamleden.
  • En met interimmanagers dragen we ons steentje bij aan versterking in organisaties die in de frontlinie van de crisisbestrijding en -regulering staan.

Tools

We heben goede ervaringen met de volgende tools voor interactie op afstand:

  • LearningStone 
  • Microsoft Teams
  • Zoom

We passen ons overigens graag aan aan de omgeving van uw voorkeur.

Recente blended projecten

Meer weten: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met Evert Pruis