Skip to main content

Evert Pruis op ATD Internationale Conference & EXPO 2019

Dit jaar spreekt Evert Pruis voor de elfde keer op rij op het jaarlijkse congres van de Association for Training and Development van 19-22 mei in Washington DC. In samenwerking met vier vakgenoten uit binnen- en buitenland levert hij zijn bijdrage aan twee presentaties.

Implementing Machine Learning & AI in Learning - Global Cases and Best Practices

Samen met Koko Nakahara (Japan); Amit Nagpal (India) en Paul Signorelli (VS) zal  Evert in een paneldialoog ingaan op de gevolgen van kunstmatige intelligentie en mobiele robotica op leren en ontwikkelen in organisaties. Dat doen ze aan de hand van cases en best practices in organisaties in Japan, India, De VS en Nederland. Lees meer (Engelstalig)

Keep them aligned! Neurological insights for talent development

Samen met Ria van Dinteren van Breinwerk zal Evert ingaan op de gevolgen van de neurowetenschappen voor het beter benutten van talent. Het vinden, ontwikkelen én behouden van goede managers en professionals blijft een uitdaging. Waarom niet beter gebruik maken van bestaand talent? Meer dan de helft van ons talent is het gevolg van een omgeving die ons stimuleert tot denkwerk, initiatief en inzet. Ria en Evert onderbouwen de stelling dat het talentreservoir van mens en organisatie nog lang niet uitgeput is. Lees meer (Engeltalig)

individuele ontwikkeling

  • Aangemaakt op .